Träning= bättre hälsa

Det har skrivits spaltmeter om hur bra träning är för hälsan och vi kan inget annat än att hålla med. Självklart så mår en kropp som rör på sig betydligt bättre än den som inte alls rör sig något. Vi människor är inte skapta för att sitta still allt för länge utan vi behöver röra på oss för att vi ska må bra.

Det gäller att hitta sin träningsform och tycka om detta med att träna. Samtidigt så kanske vi får tvinga oss ibland för att orka med träningen. Faktum är att även om det tar emot så efter ett träningspass så kan ha mer energi än innan.

Det spelar inte så stor roll vad och hur du tränar utan det viktigaste är att du rör på dig och blir svettig. Att öka pulsen är bra för dig och du behöver inte springa ett maraton utan det kan räcka att ge dig ut på cykeln en stund varje dag för att det ska kännas bättre.

Det är alltid jobbigt om man legat av sig och komma igång igen. Det kan också vara så att man aldrig börjat att träna och då kan det vara ett par dryga veckor innan man känner av resultat och börjar få bättre kondition.