Ta hudvården till nästa nivå

Lider du av acneärr, pigmentering eller andra hudproblem kan avhjälpas med hjälp av microneedling. Microneedling innebär att små, tunna nålar gör små hål i huden, vilket stimulerar produktionen av kollagen och elastinfiber. Du kan behandla flera hudproblem med den här typen av behandling och det allra bästa är att du kan välja om du vill göra det hemma själv eller hos en hudterapeut.

Få hjälp mot ålderstecken

När du gör behandlingen hemma använder du en skinroller, du kan köpa dessa online. Om du är trött på att använda anti-aging krämer och andra produkter mot ålderstecken kan en skinroller hjälpa dig. Även om linjer och rynkor är en naturlig del av åldrandet kan du få det att gå lite långsammare genom att använda en dermaroller. Du får en stramare hud och en jämnare hudton.

Välj rätt typ av microneedling

Beroende på vilken typ av hudåkomma du vill behandla ska du välja rätt microneedling, det är speciellt viktigt när du ska genomföra det hemma själv. De professionella har ju redan koll. Det finns nålar med olika storlekar; 0,5 mm, 1,0 mm och 1,5 mm beroende på om du ska behandla exempelvis ojämn hudton, solskadad hud eller celluliter. Med microneedling kan du ta hudvården till en annan nivå.