Ta hand om din kropp

Alla vet att träning är bra för oss och att vi bör ta hand om vår kropp på allra bästa sätt. Det är inte alltid lätt att hinna med allt i det pressade tidsscheman som vi har. Det gäller att vi prioriterar vår hälsa mer och ger oss den välbehövliga träning innan något går fel och vi behöver vård.

Även fast vi tränar så kan vår kropp strejka ibland och vi hamnar i ett behov av olika behandlingar. Det finns hjälp att få för det mesta och om något med rygg, leder eller nacke ställer till problem så sök upp en naprapat som kan hjälpa dig att ställa allt till rätta. Även om man har ont så kan det vara bra att röra på sig och du får klara besked från din naprapat och vilka övningar du kan använda dig för att komma tillbaka till normala förhållanden igen.

Om du precis är i början av din träning så gäller det att bygga upp din kondition och din styrka på ett smart sätt. Inget är sämre än att bara köra på och träna som en idiot. Ta det lugnt och öka dina moment allt eftersom. Då du känner att du orkar mer så kan du lägga till andra övningar. Samma sak gäller om du har Power Walk som din träningsmetod, ta inte ut dig på de första promenaderna utan öka allt eftersom du känner att du orkar mer. Ju mer du tränar desto bättre kondition kommer du att få och du orkar mer.