Målet att må bra

feel good

För många så kan målet att må bra vara att träna och att försöka röra på sig så gott man kan. En viktigt ingrediens till att må bra är vad vi stoppar i oss och detta i kombination med träning fungerar riktigt bra.

Man bör dock tänka på vad man stoppar i sig, självfallet så måste man kunna unna sig godsaker och festliga måltider men det måste ske med måtta. Det gäller att hitta en balans i livet och har man svårt med att göra det så kan rådet vara att uppsöka en dietist som kan hjälpa och vägleda dig i fråga om matvanor och annat som kan vara besvärligt för dig. Träna man så är det ett plus och minuskonto, maten är pluskontot och träningen är minuskontot och ingen av dessa får det bli för mycket av. Det ska ligga på plus minus noll så att säga, även om det är svårt så kan det vara ett bra riktmärke.

Att hitta en bra medelväg när det både kommer till matintag och träning kan vara det bästa, samtidigt som vi människor är olika och varje person hittar sina vägar till ett hälsosamt liv. Kost och träning hör ihop, det gäller bara att hitta sitt sätt. Man får prova sig fram till vad som är bäst för dig som människa och fortsätta att kolla upp tips och artiklar likt denna, till slut så kanske du hittat det ultimata sättet att kombinera träning och mat och en hälsosammare livsstil.

Lycka till med allt!