Inte alltid man orkar med allt

Alla är vi olika som männiksor och vissa orkar mer än andra. Det är inte alltid man orkar med allt på grund av olika saker i livet. Det kan vara fullt upp på arbetet eller någon sjukdom som ställer till det för en i livet.

Huvudsaken är att man försöker göra saker och ting så gott det går. Det gäller också att se sina begränsningar då det inte fungerar. Om hälsan exempelvis ställer till problem med fönsterputsning så finns det idag företag som kan lösa detta. Med RUT avdrag så kostar det inte allt för mycket att få sina fönster putsade i sin bostad. Kan detta hjälpa dig att orka med träning eller annat som är till fördel för din hälsa så är det värt allt.

Har man inte ork till allt så gäller det att spara den energi man har till det som känns mest nödvändigt att göra. Det kan räcka med att gå en kortare promenad än att springa den vanliga löprundan. Att röra på sig är viktigt och det kan räcka med att kliva ut på balkongen och få lite frisk luft för att det ska kännas bättre. Hitta de lösningar som fungerar för dig, du själv känner dig bäst och vet vad du orkar med för stunden. I morgon är en annan dag och då kanske orken är något helt annat och du orkar med mer.